TOP

GTST-personage Nina Sanders ontwerpt kledinglijn voor WE

In de serie Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt karakter Nina Sanders de kans om haar droom om modeontwerper te worden te verwezenlijken. In opdracht van WE Fashion zal zij de komende weken werken aan haar eigen collectie, die uiteindelijk in de winkel komt te hangen.

In de winkels van WE Fashion is binnenkort een Goede Tijden, Slechte Tijden-collectie te koop. Karakter Nina Sanders zal de komende weken in opdracht van WE Fashion haar eigen collectie ontwerpen. Uiteindelijk zal deze echt te koop zijn in de winkels.

De verhaallijn is geschreven rond het karakter Nina Sanders (Marly van der Velden). Marly van der Velden heeft volgens WE, net als haar rol Nina Sanders, affiniteit met mode. In de serie krijgt ze de kans om haar droom om modeontwerper te worden te verwezenlijken.

De samenwerking tussen WE Fashion, Endemol Shine Nederland en RTL is volgens WE een uniek project vanwege ‘de diepe verwevenheid van fictie en werkelijkheid’. Het hele ontwerpproces van de collectie kan online gevolgd worden en in november kan iedereen de vijftienkledingstukken van de WE x Nina-collectie kopen.

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden kunnen alle updates rondom de collectie volgen via de Meerdijk-App en door middel van een spel ook prijzen winnen.