TOP

Grote lancering Pastry in Amsterdam

Alles was uit de kast getrokken voor het promotie-event van het hippe Amerikaanse sneakermerk Pastry in Nederland, op woensdagavond 9 november in de nieuwe showroom van distributeur Fashion Instinct.

Het excentrieke sneakermerk Pastry werd in 2007 opgericht door de zussen Vanessa en Angela Simmons, de dochters van Joey ‘Rev Run’ Simmons (Run DMC). Mede dankzij hun televisieseries Run’s house en Daddy’s girls voor MTV werd hun sneakermerk in Amerika een hit.

Jeanszaken 

Pastry werd afgelopen zomer door Fashion Instinct geïntroduceerd in Nederland en heeft nu al meer dan 150 verkooppunten. Het merk richt zich niet zozeer op schoenenwinkels, maar juist op jeanszaken en boetieks. Met verkoopprijzen vanaf € 59,90 zijn de opvallende meisjessneakers in modewinkels een leuke bijverkoop. Winkels als Raak, Kelly, Van Dijk, Depeche, Strictly, O’moda, Cosmic Cowboys en Company Shoes hebben het al ingekocht.

Showroom

In het kader van de Pastry European Tour deed de hele Amerikaanse ‘Pastry-crew’ op 9 november Amsterdam aan, inclusief de oprichtsters Angela en Vanessa Simmons zelf. Daarnaast waren er optredens van Jessica Jarrell (US), Mz Bratt (UK), DJ Kayper (UK) en de Nederlandse rocksensatie Yasmin. Het event diende meteen als opening van de nieuwe showroom van Fashion Instinct.