TOP

Green Jump wil biologisch betaalbaar maken

Green Jump is een nieuwe webwinkel met een betaalbaar biologisch assortiment kinderkleding en speelgoed. Oprichters Manon en Goran Gagic willen hiermee een groen sprongetje voor iedereen mogelijk maken.

Waarom Greenjump? Manon en Goran Gagic hebben voor dochter Lana van bijna vier stad en land afgezocht naar veilige, liefst biologische producten. Ze wilden ouders van nu deze speurtocht besparen door ze een complete range gifvrije producten te bieden én achtergrondinformatie over de materialen en ingrediënten van de producten die ze voor hun kind nodig hebben.

Milieuvriendelijk en Fair Trade

De producten die Green Jump verkoopt voldoen aan strenge milieueisen. Alle baby- en kinderkleding bijvoorbeeld is gemaakt van biologische katoen en wol. En het houten speelgoed wordt gemaakt van 25 jaar oude rubberbomen die geen rubber meer geven. Voor iedere gekapte boom worden er twee teruggeplaatst. Goran Gagic: “Maar we kijken niet alleen naar milieu en veiligheid. Wij vinden dat eigenlijk iedereen schone producten voor hun kinderen zou moeten kunnen kopen en hebben daarom ook scherp op prijs geselecteerd. Maar daar mogen de producenten niet de dupe van worden. Veel van onze producten dragen dan ook het Fair Trade keurmerk.”

 

Goran en Manon delen hun informatie over gezond opgroeien op hun blog op http://greenjump.wordpress.com/