TOP

Grappenmaker Djokovic ‘stars’ in HEAD’s campagne

Hij flirt, swingt én krijgt een oliemassage van een oudere bewonderaarster. Het leven op de tenniscourt is helemaal niet zo zwaar. Tenminste als je achternaam Djokovic is en je de hoofdrol speelt in de reclamecampagne van tennismerk HEAD.

Samen met sterspeler Andy Murray (nummer drie van de wereld) gaat Novak Djokovic (nummer vier van de wereld) voor tennismerk HEAD de YouTek serie promoten in spraakmakende reclamecampagnes.

De YouTek technologie is ontwikkelt om de resultaten van tennisspelers persoonlijk te verbeteren. YouTek gebruikt hiervoor twee systemen: d3o en Teflon R Friction.

d3o zit in het hart van het tennisracket verwerkt en zorgt voor een zachtere touch van de bal en meer gevoel bij de speler tijdens de aanraking van de bal met het tennisracket. Dit geeft bijvoorbeeld het racket toch een stabiel gevoel als je de bal niet zuiver raakt.

Teflon R Friction zorgt voor de vrije ligging van de snaren. Op deze manier wordt de ‘sweetspot’ als het ware vergroot. Bij het niet zuiver raken van de bal hebben de snaren een corrigerende functie door de vrije ligging.