TOP

Goosecraft komt met leren jack voor goed doel

Het leermerk Goosecraft komt met een leren jasje voor het goede doel. Het jack werd gemaakt in samenwerking met Miss Nine, ambassadeur van Plan Nederland, voor de wereldwijde campagne Because i'm a girl.

Miss Nine, die naast ambassadeur ook internationaal dj en model is, bracht Plan Nederland en Goosecraft bij elkaar vanuit een gemeenschappelijk geloof: ‘de kracht van de vrouw’. Gezamenlijk ontwierpen zij het modieuze jasje. Het bikerjasje is vanaf 1 augustus te koop bij verkooppunten van Goosecraft en in de webshop van het merk in de kleuren rood, kaki en zwart met studs op de kraag. Per verkocht item gaat tien euro naar Plan Nederland. Volgens het merk is het jack bij inkopers al razend  populair en het is nu al het best verkochte jasje van Goosecraft.

Because i’m a girl
Sinds 2007 voert Plan Nederland wereldwijd de campagne Because i’m a girl en vecht hiermee voor de rechten van meisjes, werkt aan het uitbannen van schadelijke parktijken als besnijdenis en kindhuwelijken en helpt meisjes weerbaarder te worden. Op de jaarlijkse Wereldmeisjesdag op 11 oktober  vraagt de organisatie samen met de VN aandacht voor hun situatie.

De winkelverkoopprijs van de jas met studs is €259.95 en de jas zonder studs is €239.95.