TOP

Golfjunkie wil een birdie slaan in VK

Waar zijn de meeste golfjunkies in Europa te vinden? Volgens het Nederlands golfmerk 'Golfjunkie' in het Verenigd Koninkrijk (VK). Het merk opende onlangs hier een kantoor en is nu op jacht naar verkopers voor het gewenste 'hole-in-one' effect.

Golfjunkie, met ongeveer 70 verkooppunten onder andere in Nederland, Duitsland, Canada en Zuid-Afrika, heeft een kantoor geopend in Manchester en Mike Williams (voorheen Marketing Director bij sportmerk Russell Athletic) aangenomen als de nieuwe Golfjunkie manager voor VK. Het Nederlandse golfmerk is momenteel twee verkoopagenten aan het werven om Golfjunkie te gaan verkopen in warenhuizen als John Lewis en House of Fraser en Indies in het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor het voorjaar van 2011.

Golfambities
In haar eerste jaar in het Verenigd Koninkrijk wil Golfjunkie bij 40 tot 50 dealers komen te liggen. En dat is nog niet alles. Golfjunkie heeft namelijk nog meer internationale golf-plannen. Het merk dat in 2005 is geboren in Arnhem wil volgend jaar de Japanse markt betreden.