TOP

Goldbergh opent shop-in-shops in Bijenkorf *

Het Nederlandse luxury sportswear brand Goldbergh opent zaterdag 15 oktober een shop-in-shop in de Amsterdamse Bijenkorf. En er staan nog meer shops op stapel.

Goldbergh heeft een flinke expansie in het vooruitzicht. Zaterdag 15 oktober opent het merk een 24m2 grote shop-in-shop op de nieuwe ski-afdeling van de Amsterdamse Bijenkorf. Daar zal Goldbergh naast labels als Peak Performance, Colmar, Superdry en Armani hangen. Ook de vestigingen van het luxe warenhuis in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven krijgen een inpandige Goldbergh-winkel.

Boost

“We zijn vorig jaar met het shop-in-shop-traject gestart”, vertelt mede-eigenaar Sandra Peet. “We zijn ontzettend trots op de shops in de Bijenkorf.” Peet verwacht door het hoge aantal internationale bezoekers van het warenhuis, dat Goldbergh internationaal een boost zal krijgen. “Maar onze Nederlandse verkooppunten kunnen natuurlijk ook meeprofiteren van de extra aandacht.”

Sportlocaties

De mode-onderneming werkt aan meer shop-in-shops. Goldberghs aandeel bij De Skihut in Scheveningen wordt uitgebreid. Daarnaast mikt het bedrijf op winkels op sportlocaties, zoals de shop bij het vernieuwde SnowWorld in Zoetermeer  – opening eveneens op zaterdag 15 oktober – en het Sportpaviljoen Borne in Borne.

Goldbergh bestaat vijf jaar en heeft ruim 400 verkooppunten in Europa en Noord-Amerika.