TOP

Gesprek Janneke Wintermans met CBW-Mitex over uitverkoop

Janneke Wintermans, agente van ondermeer de kinderlijn van Frankie Morello, heeft heel wat losgemaakt met haar petitie om de uitverkoop aan banden te leggen. Op 23 september 2010 gaat ze in gesprek met CBW-Mitex over de kwestie.

Bengels.nl ondersteunde het initiatief van Janneke Wintermans met een poll op de site. Op de stelling ‘Ik steun de petitie van Janneke Wintermans om de uitverkoop aan banden te leggen’ is tot nu toe 492 keer gestemd. 91% van de pollstemmers is het eens met de stelling. Nog nooit is er zo fanatiek gestemd en is de uitslag zo evident. Dat het onderwerp leeft is wel duidelijk en dat de uitverkoop anders geregeld moet worden eveneens.  

Opschudding
Janneke Wintermans is enorm blij met alle aandacht voor haar petitie: “Het heeft veel opschudding in de detailhandel veroorzaakt. Ik ben blij dat er door detailisten zo enthousiast gereageerd is. Helaas hebben maar weinig van onze collega’s (leveranciers/agenten – red.) meegewerkt. Ik had hier veel meer van verwacht. Vooral omdat voor onze allemaal een heet hangijzer is en er gezocht moet worden naar een oplossing. Het gesprek dat we met de Mitex hebben over dit onderwerp is 23 september. We kunnen dan in ieder geval duidelijk maken dat het onderwerp bij de kinderkleding winkels enorm leeft.”

Op naar de 500
Wij als redactie hopen van 492 ‘pollers’ een mooi rond getal te maken….heb je nog niet gestemd? Doe dat dan alsnog…. Klik hier om de poll op de homepage van Bengels.nl te vinden.