TOP

Gespot op Kleine Fabriek: La Miniatura

Jeffrey Sebelia, de Amerikaanse winnaar van Project Catwalk, introduceerde op Kleine Fabriek zijn nieuwe jongensmerk La Miniatura.

De herfst/wintercollectie 2011-2012 van La Miniatura is geïnspireerd op de post-punkperiode van eind jaren 70 en begin jaren 80 in combinatie met huidige trends. Deze invloeden zijn terug te vinden in de rode en zwarte velvet kostuums, sweaters met stoere opdruk, felgekleurde skinny jeans, gestreepte blazers en beige trenchcoats.

Ontwerper Jeffrey Sebelia en zakenpartner Melissa Boncho hebben La Miniatura opgericht, omdat de twee het lastig vonden om ‘coole’ kleding voor hun kinderen te vinden. “Ik wil dat mijn kind zich met waardigheid kan kleden”, aldus Sebelia. Het kindermodemerk is verkrijgbaar voor jongens van 2 tot 10 jaar.

Over de ontwerper
Voor Jeffrey Sebelia begon met mode ontwerpen, had hij een succesvolle carrière als rockster in de band Lifter. Toen de band in 1998 uit elkaar ging, keerde Sebelia terug naar zijn liefde voor kunst en design. Hij nam naailessen en lanceerde niet veel later mannen- en vrouwenlijn Cosa Nostra. Het merk was direct een succes: Jennifer Lopez, Elton John en Gwen Stefani zijn vaste klanten. In 2006 won Sebelia het derde seizoen van Project Runway.

Info: La Miniatura Kids, 323/202-7530, http://www.laminiaturakids.com/, Stacey@laminiaturakids.com