TOP

Genomineerden Thuiswinkel Awards 2010 bekend

De genomineerden voor de jaarlijkse Thuiswinkel Awards zijn bekend gemaakt. Opvallend detail: In de categorie grote kindermodewebshops is ook de minder bekende webwinkel Simply Colors te vinden.

De Thuiswinkel Awards zijn onderverdeeld in een categorie GROOT, waar zoals de titel al doet vermoeden de grote webshops onder vallen en KLEIN voor de kleine.

In de categorie baby- en kindermode groot zijn de webwinkels kleertjes.com, liefwinkel.nl en Simplycolors.nl genomineerd. In de categorie klein zijn dat eya-kidzz.com, happybee.nl en kleinezebra.nl.

Naast de publieksprijzen, zijn er drie vakprijzen uit te reiken: de Starter Award, de Innovatie Award en de Thuiswinkel Award. De vakjury bestaat uit vakgenoten uit verschillende deelgebieden en mediapartners. De prijzen gaan naar bedrijven die zich volgens de jury in 2009 op een spraakmakende, succesvolle, creatieve en / of innovatieve wijze hebben gemanifesteerd. Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 25 maart in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk worden de winnaars bekend gemaakt.