TOP

Genomineerden Elle Style Awards bekend

In januari reikt Elle voor de zevende keer de Elle Style Awards uit: een prijs voor een bekende Nederlandse vrouw die inhoud en klasse combineert met een uitgesproken stijl. Deze week maakte het modemagazine alvast de zes genomineerden bekend.

Dit jaar maken actrice Halina Reijn, schrijfster Naema Tahir, musicalster Noortje Herlaar, actrice Sylvia Hoeks, producer en jurylid Stacey Rookhuizen en zangeres Wende Snijders kans op het felbegeerde Elle Style Award beeldje.

Elle Style Event
De Elle Style Award is onderdeel van het Elle Style Event, dat 13 januari plaatsvindt in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Naast de Personal Style Award, die wordt uitgereikt aan een bekende Nederlandse vrouw met een uitgesproken stijl, wordt er ook een Elle Stylist Award uitgereikt en een Queen of the all. Een prijs voor de mooist geklede persoon van de avond.

Eerdere winnaressen
Eerdere winnaressen zijn presentatrices Wendy van Dijk en Hadassah de Boer en de actrices Carice van Houten, Hanna Verboom en Bracha van Doesburg. Vorig jaar mocht zangeres Giovanca de prijs in ontvangt nemen.

Welke van de zes vrouwen vind jij de absolute winnares?