TOP

Geke van Hardeveld naar Euretco Fashion

Geke van Hardeveld versterkte onlangs het team van Euretco Fashion, waar hij aan de slag is gegaan als manager herenmode.

Binnen zijn nieuwe functie stuurt Van Hardeveld de afdeling herenmode aan en maakt hij deel uit van het managementteam in de divisie fashion.

Branded private label

“Een van mijn eerste taken is het ontwikkelen van een branded private label, naast onze labels Umano, Harold en Marco Manzini”, aldus Van Hardeveld, die dit samen met zijn team gaat doen. “Het wordt een smart casual merk, met een complete collectie die onder meer gaat bestaan uit kostuums, colberts, shirts en pantalons. Dit label gaat zich positioneren in het hogere middensegment.”

Andere opdrachten

Andere opdrachten voor Van Hardeveld en zijn team zijn versterking van bestaande groepen, acquireren van nieuwe ondernemers en zoeken naar internationale samenwerking met buitenlandse inkoopcombinaties. Dit laatste in het kader van volumevergroting, om zo de marge te verbeteren voor aangesloten ondernemers.

Optimale service

Met de aanstelling van Geke van Hardeveld zijn we als Euretco Fashion-team helemaal op sterkte om aangesloten ondernemers in de herenmode optimale service te bieden en zo een bijdrage te leveren aan de versterking van hun rendementspositie”, vertelt directeur van Euretco Fashion Mike Spoelder. “Geke heeft ruime ervaring in de modebranche en zal zijn expertise graag met hen delen.”