TOP

Geddes & Gillmore breidt uit in Portugal

De Nederlandse kledingketen Geddes & Gillmore gaat uitbreiden in Portugal. Het bedrijf heeft een franchisecontract gesloten voor de Portugese markt met partner FashionEye. Binnenkort opent de tweede franchisewinkel in Porto.

Met de nieuwe franchiseformule zet Geddes & Gillmore een volgende stap in haar Europese groeiplan. De keten wil uitbreiden in Portugal en op termijn ook in andere Europese landen.

Ook in Nederland blijft de keten groeien: onlangs opende de vijftiende Nederlandse winkel in Hilversum. En eind oktober opent het bedrijf een webwinkel.

Het is hard gegaan met Geddes & Gilmore, dat twee jaar geleden pas werd opgericht. Het had de grote ambitie om na vijf jaar tachtig winkels te hebben, de expansie gaat dan ook in rap tempo door. De keten heeft een aanbod casual kleding voor mannen en vrouwen en probeert het gevoel van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch neer te zetten. Het presenteert zichzelf als internationaal label en wie niet beter weet denkt dat het label uit de Verenigde Staten komt. Maar niets is minder waar: het is oer-Hollands en Portugal is het eerste land waar Geddes & Gilmore nu expandeert. What’s next?