TOP

Gas Jeans opent winkel in Venlo

Gas Jeans is terug in Nederland. Eerste stap van de herlancering is de opening van een monobrandstore in Venlo aanstaande woensdag 24 juli. Ook is er een nieuwe importeur.

De eerste Nederlandse winkel van Gas Jeans komt in De Klaasstraat in Venlo en telt tachtig vierkante meter. In de winkel wordt de mannen- en vrouwenlijn van het merk verkocht, compleet met ondergoed, schoenen, accessoires en tassen.

Nieuw retailconcept

De nieuwe Gas-winkel in Venlo wordt ingericht volgens het nieuwe retailconcept, met  een flexibele inrichting en innovatieve technologieën. De inrichting is een mix van glas, metaal, leren zitjes, walnoothouten meubels en een jeanswand in beton.

Retailfocus

Gas Jeans is onderdeel van het Italiaanse familiebedrijf Grotto en bestaat sinds de jaren zeventig. Naast wholesale richt het merk zich de laatste jaren steeds meer op retail. Het merk wil groeien door uit te breiden in opkomende markten als China, India, Rusland en Japan, maar ook in Noord-Europa.

Nieuwe importeur

Vandaar de comeback in Nederland. De nieuwe importeur voor Nederland is Maikel Horn Modeagenturen. Bij wijze van test zal de zomercollectie 2014 bij een aantal verkooppunten in Nederland komen te liggen, waarna uitbreiding in de planning zit.