TOP

Garcia vernieuwt showrooms

Deze zomer vernieuwt jeanslabel Garcia de showrooms in Brussel, Oslo, Salzburg, Strassbourg en alle verkoopruimtes in Duitsland. In november krijgen Aix en Provence, Toulouse, Kopenhagen, Stockholm en Helsinki een make-over.

Garcia heeft het vizier gericht op internationale markten en groeit op dit moment naar eigen zeggen enorm door een herpositionering van het label. Om deze groei mogelijk te maken krijgen de showrooms een complete remake volgens een nieuw concept.

Italiaanse roots

Dit concept moet de Italiaanse roots van Garcia uitdragen via ‘The Warm Italian Home’, een showroom aangekleed met vintage materialen en gebruikt hout. De meubels van de showrooms zijn op maat gemaakt, zodat elke showroom zijn eigen uitstraling krijgt, maar toch het nieuwe Garcia DNA herkenbaar is.

Nieuwe collectie vanaf maat 98

Nieuwe showrooms zijn niet het enige nieuws. Garcia opende onlangs een winkel in India. Voor Scandinaviƫ is een area manager aangesteld en ook is Garcia op steeds meer internationale beurzen te vinden. Nieuw is sinds kort Garcia voor de allerkleinsten, een collectie verkrijgbaar vanaf maat 98. Garcia is er verder voor tieners, maar ook voor mannen en vrouwen tussen de 20 tot en met 40 jaar.