TOP

Garcia Jeans introduceert Essential Lijn

Het Nederlandse modemerk Garcia komt met een nieuwe collectie.

Garcia Jeans brengt een nieuwe wintercollectie 2016/2017 ‘Essential Line’ uit. De collectie bestaat uit pullovers, T-shirts, blouses en sweaters voor dames en heren. “De items vormen de perfecte basis voor iedere garderobe, vanwege hun tijdloze street-chic look”, laat het merk weten in een persbericht.

Garcia essential line womenGarcia essential line men

Less is more

Het Italiaanse merk maakt gebruik van de ‘bekende’ Italiaanse kunstbeweging ‘Arte Povera’ en laat daardoor de ‘less is more’ designfilosofie in deze collectie naar voren komen. “De items keren direct terug in het vaste assortiment van Garcia., het zijn ‘never out of stock pieces’.”

Garcia Jeans

Garcia is een internationaal merk met 2.500 multibrand stores, meer dan 120 shop-in-shops, 200 soft shops, 25 franchise winkels en veel online winkels verspreid over 20 landen in Europa, Nood-Amerika en Azië.

“Garcia Jeans is een label voor relaxte, stijlvolle, zelfverzekerde mannen en vrouwen die duidelijk een eigen identiteit hebben. Het label staat net als de doelgroep midden in het leven en wil met de karakteriserende collectie een ‘good feeling’ uitstralen en tevens toegankelijk blijven voor alle leeftijden”, meldt het merk.

De Essential collectie is nu in de winkels en online verkrijgbaar.