TOP

G-Star presenteert collectie buiten Bread & Butter

G-Star heeft komende zomereditie geen beursstand op de beursvloer van Bread & Butter, maar toont de highlights van de collectie in Kater Holzig. Hier hield het jeansmerk de afgelopen twee seizoenen na afloop van de beurs al een diner en feest voor genodigden.

Volgens G-Star maakt het merk wel deel uit van Bread & Butter in Berlijn, maar dan op een off site locatie. In Kater Holzig worden op dinsdag 2 juli in samenwerking met Bread & Butter de highlights van de nieuwe collectie getoond. Het event is alleen toegankelijk voor genodigden. Van zes tot half acht rijden er pendelbussen vanaf Bread & Butter naar Kater Holzig.

Jubileum

Bezoekers kunnen hier de belangrijkste nieuwtjes uit de collectie voor zomer 2014 bekijken. Highlights zijn 3D denim, een premium denim collectie ter ere van het 25-jarig jubileum en een preview van de gloednieuwe brillenlijn G-Star Eyewear. Ook zal er een performance plaatsvinden waar de talenten voor de nieuwe campagne worden gepresenteerd, gevolgd door een diner en feest.  

Oude zeepfabriek

Kater Holzig is een van de populairste clubs van Berlijn, gevestigd op het terrein van een oude zeepfabriek die provisorisch is opgeknapt. In een alternatief sfeertje kun je zowel binnen als buiten vertoeven in verschillende kleine en grotere ruimtes.