TOP

G-Star ook bij Arnhem Mode Biënnale

Ook jeansmerk G-Star steunt de Arnhem Mode Biënnale 2009. G-Star is aanwezig met een installatie van Denim Craftsmanship en sluit daarmee aan in het rijtje van Viktor & Rolf, Maison Martin Margiela, Comme des Garçons, Jil Sander en Calvin Klein.

De Arnhem Mode Biënnale is momenteel in volle gang (van 6 juni tot en met 6 juli). G-Star toont in de zogenaamde Raw Gallery een installatie van Denim Craftsmanship, in de vorm van vier zogenaamd ‘tool jackets’ die een werkman tonen die is vergroeid met zijn gereedschap, zoals een heggenschaar, schep, fiets en zaag. De denim interventie fungeert als beschermlaag voor de werkman. Wie eerder de beurzen en shows van G-Star heeft bezocht, weet dat het merk regelmatig creatieve objecten van denim maakt, die niet in een museum misstaan.

In een persbericht laat het merk weten: “G-Star is trots bij te kunnen dragen aan de totstandkoming van Arnhem Mode Biënnale 2009. Evenementen als deze zijn essentieel voor de kennis, ontwikkeling en de culturele impact van mode en design in ons land.”