TOP

G + J Uitgevers koopt Designer-vintage.com

G + J Uitgevers mag zich voortaan eigenaar van Designer-vintage.com noemen. De uitgever heeft de luxe marktplaats gekocht.

Naast modebladen Vogue en Glamour is G + J Uitgevers nu ook de trotse eigenaar van Designer-vintage.com. Hiermee hoopt het bedrijf zijn positie in het luxe online segment te versterken. G + J had voor de titels National Geographic en Quest al een webwinkel,waar dvd’s, kleding en boeken worden verkocht.

Designer-vintage.com

De luxe marktplaats bestaat al sinds 2008. Oprichter Karin Barnhoorn zocht een online platform om veilig en makkelijk haar designertas te kunnen verkopen. Deze gebruikte ze niet meer, maar was door de kwaliteit nog prachtig. Designer-vintage.com was geboren. Nu kan iedereen een advertentie aanmaken om tweedehands luxeartikelen te verkopen.  De advertenties worden eerst gecontroleerd door het interne approval team voordat het online komt te staan. Zo wordt het niveau gewaarborgd.

1 miljoen pageviews

Met inmiddels 1 miljoen pageviews per maand is het voor Designer-vintage.com tijd om haar internationale ambities te gaan waar maken. Volgens Barnhoorn is de samenwerking met G + J Uitgevers daarvoor de sleutel. Een win-win dus.