TOP

Frans Postema komt Jensen Women versterken

Per 1 november 2009 is Frans Postema bij Jensen Women Nederland gestart. In verband met de groei van dit Deense damesmode merk is Frans aangesteld om, samen met collega Jan Smit, de Nederlandse markt verder te bewerken.

“Na vijf jaar met veel plezier voor Setter House te hebben gewerkt, vond ik het tijd worden voor iets nieuws. Tijdens mijn gesprekken met Jan en met het Deense hoofdkantoor begreep ik dat Denemarken enorm veel potentie ziet in Nederland. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om, samen met Jan en Teresa Smit, een verdere groei van Jensen Women in Nederland te mogen realiseren”, aldus Postema.

De 41-jarige Frans Postema uit het Drentse Roden is al 18 jaar werkzaam in de modebranche. Hij werkte bij tal van mode bedrijven, waaronder 8 jaar in jeans en 5 jaar bij Setter House waar hij o.a. verantwoordelijk was voor het merk Sentido. De baan bij Jensen Women is hem dan ook op het lijf geschreven.

Jensen Women richt zich op de vrouw van 30+ en biedt voor deze doelgroep zeer betaalbare en kwalitatief hoogwaardige kleding. Met 4 hoofdcollecties per jaar en 2 express programma’s, voldoet Jensen Women aan de eisen van de moderne vrouw die graag de nieuwste trends volgt. De Jensen Women-collectie is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 48, vrij indeelbaar, met een gemiddelde marge van 2.9.

Jensen Women maakt deel uit van de succesvolle Deense BTX Group, een groep van onafhankelijke bedrijven met ieder hun eigen merk en unieke concept. De omvang van de BTX Group biedt Jensen Women niet alleen de nodige continuïteit, maar ook schaalvoordelen bij de inkoop van collecties. Hierdoor kunnen zij scherpe prijzen hanteren voor de artikelen, die altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn.