TOP

Fotoreportage: de trends van New Look voor winter 2012-2013

Dinsdag 22 mei presenteerde New Look de herfst-wintercollectie voor 2012/2013. Wat worden volgens de Britse fast fashion keten de trends voor aankomende winter?

De nieuwe herfst-wintercollectie van New Look is opgedeeld in de drie thema’s spellbound, get carter en kaleidofolk.

Spellbound
De collectie uit het spellbound thema speelt in op de glim en glans trend. Grof gebreide truien in kleuren als rood en blauw worden gecombineerd met metallic zwarte leggings en rokjes. Ook de huidige dieren-, ruiten- en bloemenprint komt terug in dit thema evenals de welbekende studs en lak en leer elementen.

Get carter
Het get carter thema is geïnspireerd op de stijlvolle vrouwen uit de jaren ’60. Het thema bevat simpele maar klassieke items zoals de oversized jassen, pencil skirts en taps toelopende broeken in contrasterende kleuren. Grof gebreide vesten, kleine kraagjes en tweed motieven zijn terugkerende items binnen dit thema.

Kaleidofolk
De felle kleurentrend van deze zomer zet nog even voort, want het  thema kaleidofolk bestaat uit veel items met primaire kleuren als geel, rood en blauw. In het ‘gipsy’ achtige thema vind je vooral veel veren oorbellen, gevlochten armbanden en wedge sneakers  (sneaker met sleehak).

Benieuwd? Bekijk de foto’s voor een greep uit de nieuwe najaarscollectie.