TOP

Forse plussen bij Regatta Nederland

Regatta Nederland heeft het orderseizoen voor aankomende winter uitstekend afgesloten. De orderportefeuilles voor de merken van het Engelse bedrijf (Regatta great outdoors en Dare2b) lieten een stijging zien van maar liefst 83 procent.

Het outdoormerk Regatta noteert een groei van 28 procent ten opzichte van het voorgaande winterseizoen. De grootste stijging kwam op conto van het skimerk Dare2b, dat zich met een spectaculaire groei van 250 procent nu bij de toonaangevende merken in de markt heeft geschaard.

“Uiteraard hebben we zoals iedereen geprofiteerd van een koude winter. Juist vanwege onze sterke voorraadpositie hebben we vele bestaande, maar juist ook nieuwe sportzaken kunnen bedienen in de afgelopen wintermaanden. Het aantal verkooppunten voor Dare2b is bijna verdubbeld!”, vertelt country manager Erik Kray.

“Deze ingang naar nieuwe en kwalitatief hoogwaardige verkooppunten hebben we in het voororder seizoen volop weten te benutten. Mede door een sterke collectie voor winter 2010 en een aantrekkelijk prijs- en margebeleid (3.0) heeft 2010 alles in zich om het beste jaar te gaan worden in de tienjarige geschiedenis van het Britse bedrijf in Nederland.”