TOP

Forever 21 ziet toekomst in Nederland

Modeketen Forever 21 wil binnen drie jaar vijftig nieuwe winkels in grote Europese steden openen. Ook Nederland staat op het verlanglijstje.

Moderetailer Forever 21 heeft een flinke to-do-list gemaakt. De keten wil de komende drie jaar vijftig nieuwe winkels openen in grote Europese steden. Deze nieuwe vestigingen zullen onder andere in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Italië, Polen en Tsjechië komen. Dit meldt de economische nieuwssite Property Week.

Zoektocht

Waar Forever 21 winkels wil gaan openen is nog onbekend. De moderetailer is nog op zoek naar panden van 1500 tot 2000 vierkante meter op A1-locaties in de grote steden.  

Rotterdam

Momenteel telt Nederland één vestiging van Forever 21. Deze bevindt zich in de Amsterdamse Kalverstraat. Al eerder gingen er geruchten in de rondte dat de retailer gesprekken zou hebben over een filiaal in Rotterdam.

Bergen op Zoom

De Amerikaanse keten is op dit moment bezig om een nieuw Europees distributiecentrum in Bergen op Zoom te bouwen. Het voormalige pand telde een oppervlakte van zo’n 7800 vierkante meter. Het nieuwe centrum zal een ruimte van 20.000 vierkante meter beslaan.