TOP

Flowhouse breidt merkenpakket uit met Jetpilot

Flowhouse heeft laten weten naast Body Glove wakeboards, Distortion winches nu ook Nederlands agent te zijn voor het Amerikaanse wakeboard-merk Jetpilot.

Jetpilot brengt voor 2010/2011 een compleet nieuwe boardshort op de markt. Volgens Jetpilot zo nieuw en innovatief dat ze er een nieuw product categorie voor hebben ontwikkeld: de ‘Rideshorts’. De Game Changer is een Rideshort voorzien van een sublimatie 360 degree stretch nylon buitenbroek met een geheel verwijderbare 1.5mm flex-lite neopreen binnenbroek. De neopreen binnenbroek geeft meer warmte, draagcomfort en Rash-protectie tijdens het sporten dan andere boarshorts aldus het merk.

Slimme boardshort

Volgens hoofdontwerper Brian Jellig is de Game Changer ontwikkeld voor een grote doelgroep. De nieuwe boardshort moet namelijk zowel in de behoefte en wensen van actiesporters als consumenten voorzien. Combineer de Game Changer met een wetsuit top en je hebt een moderne versie van een ‘Springsuit’. Verwijder de binnenbroek eenvoudig via een rits langs de heupband en er blijft een technische boardshort over die perfect is voor op het strand, de boot of in het zwembad.

De zomer 2011 monstercollectie van Jetpilot (met onder andere de Game Changer) zal vanaf juli 2010 beschikbaar zijn voor pre-order. Voor meer informatie over Jetpilot en andere producten van Flowhouse klik hier.