TOP

FLIP: nieuwe vakbeurs voor sport-, urban- & streetwear

In het National Exhibition Centre (NEC) in het Engelse Birmingham wordt deze zomer gelijktijdig met de Moda Woman vakbeurs het nieuwe event 'FLIP' gelanceerd. Dat meldt het Duitse magazine Sportswear International.

FLIP loopt van 12 tot 14 augustus 2013 en zal volgens de organisatie als een aparte vakbeurs opereren, maar bezoekers kunnen wel eenvoudig via de ene beurs toegang krijgen tot de andere vakbeurs en zich tevens via één registratiepunt aanmelden. Het nieuwe evenement is bedoeld om de vakbranche snel en eenvoudig op te hoogte te stellen van de nieuwste collecties en merken in de sport-, uraban- & streetwear. “We weten uit onze gesprekken met merken en retailers in deze sector van de markt dat er al enige tijd behoefte is aan een geloofwaardige vakbeurs. We zijn blij dit te hebben kunnen realiseren voor deze dynamische merken”, aldus FLIP-event director Jamie Harden.

Merken
Het door surf- en snowsport geïnspireerde label ‘HoodLamb’ en duurzaam rugzakkenlabel ‘Sativa’ hebben reeds bevestigd aanwezig te zijn op de eerste editie van FLIP. Ook merken als Animal, Amazonas en Gumbies zullen tijdens deze nieuwe vakbeurs hun lente/zomer 2013 collecties onthullen.