TOP

Finale songfestival Kinderen voor Kinderen in Salty Dog

Wie er gewonnen heeft wordt nog even geheim gehouden tot de uitzending van 10 april op Z@PP. Wat wel al bekend is, is dat de styling van Kinderen voor Kinderen gekozen heeft voor de outfits van A-BRANDS.

Op zaterdag 27 maart 2010 ging het dak eraf in Vredenburg. Het grote theatergebouw in Utrecht was de plek voor de finale van het Kinderen voor Kinderen Songfestival.

De kinderen waren die avond gekleed in stoere hooded sweaters, garment washed broeken en kleurrijke tuniekjes. Henri Snoep: “De dames die de styling regelen voor onder andere deze finale hadden hun oog laten vallen op de A-Brands stand op de Kleine Fabriek. Toen zij de collecties hadden gezien waren ze zo enthousiast dat er direct besloten werd om de kinderen tijdens de finale te kleden in Salty Dog en S&D Le Chic. Beide collecties worden op dit moment goed ontvangen in de winkels, maar waren toch wel verrast door het enorme enthousiasme. Een intensievere samenwerking wordt dan ook niet uitgesloten.”

“Wij hopen dat iedereen op 10 april gaat kijken”, besluit Henri, “niet alleen omdat we erg trots zijn dat er zo overduidelijk voor ons gekozen is, maar vooral omdat het een erg leuke show is met ongekend zangtalent.”