TOP

Festivalseizoen: outfits spotten

Het festivalseizoen is weer begonnen. Met Kate Moss als ultieme festivalicoon worden deze zomer weer de prachtigste outfits de kast uit getrokken. Wij verslaan ook dit jaar verschillende evenementen zoals Extrema Outdoor en het Source Festival.

Vorig jaar vierde Extrema Outdoor de vijftiende editite van het festival en ook deze derde zaterdag in juli (16 juli) gaan ze gewoon weer op dezelfde voet verder. Een goede line-up, een relaxte en warme sfeer en vaak prachtig weer maken dit festival aan het strand op terrein Aquabest iedere keer tot het ultieme dance event.

Ook het Source festival, op 2 en 3 juli, belooft weer veel goeds met een muzikaal en cultureel programma vol vooruitstrevende elektronica en live shows. Het dance-evenement vindt dit jaar plaats op één van de mooiste plekjes in Utrecht: het recreatiegebied Middelwaard in Vianen.

Wij zijn deze zomer weer op verschilende events om de mooiste outfits op de foto te zetten, dus kom naar deze festivals, trek een te gek outfitje aan en voor je het weet word je op de gevoelige plaat gelegd en zien we je hier terug.