TOP

Feestelijke winkelopening Moscow Design in 9-straatjes

Marlies Otten, eigenaresse van agentschap Pure Brands opende afgelopen weekend haar eerste winkel, een conceptstore van Moscow Design. Een energieke modeshow in de Runstraat gaf het publiek een eerste indruk.

De winkel verkoopt de volledige collecties van Moscow aangevuld met de merken Braez, Margrit Brandt, Modstrum, Tigerhill, en Global Funk. Daarnaast zijn de schoenenmerken Uggs en Ibiza verkrijgbaar en voor een finishing touch kies je voor een tas van Ewa Opoka of Philomijn. Kenmerkend voor het merk Moscow is het hoge draagcomfort, kwalitatieve zachte stoffen en een perfecte pasvorm. Het kleurenpallet van de collectie omvat aarde- en zachte pasteltinten. De basiccollectie bestaat uit hemdjes, T-shirts en leggings in neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Deze basics kunnen moeiteloos gecombineerd kunnen worden met de trendcollectie.

Na een carrière als inkoper voor Roxy, labelmanager, wereldreiziger en deelneemster aan de reality-soap Big Brother heeft Marlies Otten in 2007 haar eigen agentschap Pure Brands opgericht. Na een lange tijd met veel plezier voor Moscow te hebben gewerkt en talloze enthousiaste reacties van haar klanten was het tijd voor de volgende stap: een Moscow Design conceptstore.