TOP

FDI Logbox lanceert Retailer Online platform

FDI Logbox, een organisatie die de financiële relaties tussen internationale fashion brands en hun retailers beheert, heeft in de Benelux de Retailer Online gelanceerd: een online platform die retailers de mogelijkheid verschaft hun accounts bij FDI Logbox te consulteren. Het platform is beschikbaar in zeven talen.

Het nieuwe online platform van FDI Logbox is opgedeeld in twee luiken. Het administratieve luik genaamd ‘uw  klantenkring’ laat op een eenvoudige manier toe de openstaande facturen te consulteren, tesamen met de vervaldagen van de betalingsplannen. Daarnaast is het bij deze optie mogelijk accounting documenten te downloaden en een betalingshistoriek per seizoen op te vragen. Het commerciële luik genaamd ‘uw profiel’ verschaft gedetailleerde informatie over de winkel en haar activiteiten, wat toelaat de onderneming te profileren en te promoten bij vele merkenpartners van FDI Logbox.

Myriam Boidé, IT Director van FDI Logbox: “Retailer Online is specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de multibrand-winkels, het geeft hen gedetailleerde informatie dat hen toelaat hun klantrekening gemakkelijk te beheren. Het is uitvoerig getest tot tevredenheid van zowel de retailers waar wij dagelijks mee werken, alsook door hun accountants. “

Meer informatie: Fdi-logbox.