TOP

Fashion webshop Label54 breidt uit naar buitenland

De webshop Label54 maakt plannen om uit te breiden naar het buitenland. De webshop met fashion en streetwear, werd vorig jaar door het publiek nog uitgeroepen tot 'beste kleine webwinkel van Nederland'. Er zijn concrete plannen om naar Duitsland en Engeland te gaan.

Naast de expansie naar het buitenland, heeft Label54 nog meer groeiplannen. De webshop wil een eigen kledinglijn introduceren. Ook staat de verkoop van kinderkleding op het verlanglijstje.

Omzet twee keer zo hoog
Label54 heeft een goed jaar gehad. In januari 2010 was de omzet twee keer zo hoog dan het jaar daarvoor in januari vertelt medeoprichter Rudy Uijtenhaak in Twinkle, het vakblad voor webwinkeliers. Deze groei is een reden voor de webshop om zich op het buitenland te richten. Engeland staat eerst op de lijst, daarna volgt Duitsland.

Op de website van Twinkle vertelt Uijtenhaak dat het succes heeft geleid tot meer vertrouwen van merken en winkeliers: “We hebben altijd heel duidelijk gemaakt dat we geen cowboys zijn die snel willen scoren, maar dat we een langetermijnvisie hebben”, aldus Rudy Uitenhaak.

Label 54
Label54 is een streetwear-winkel op internet die zich vooral richt op het ‘dance, party en fashion minded’ publiek. De webshop is in 2005 opgericht door de neven Rudy Uitenhaak en Roy Uitenhaak.