TOP

Falke introduceert: sportsok met een Olympisch tintje

De Olympische Spelen komen steeds dichterbij en sportmerken spelen hier handig op in. Zo introduceert sportmerk Falke sportsokken met verschillende vlaggen op de rand van de sok.

Afgelopen seizoen waren er op de buitenlandse beurzen al producten te spotten met een Olympisch tintje. Sneakers met de Engelse vlag er op, hoodies en rugzakken in de nationale kleuren van deelnemende landen. Het Duitse merk Falke wil recreatieve sportfanaten het Olympische gevoel letterlijk bij zich laten dragen en introduceert de vlagsok. Twaalf verschillende landen zullen zichtbaar zijn op de rand van de sok, zodat elke sportfanaat in de kleuren van zijn of haar land kan lopen.

Nieuw jasje
De Falke vlagsok wordt niet opnieuw geproduceerd. Het merk heeft de RU4 short, de best verkochte hardloopsok van Falke, aangewezen als de ideale vlagsok en binnenkort kunnen ondernemers naast de standaard Falke RU Short sok een vlagvariant bestellen. De sokken met de vlaggen zullen in de volgende 12 landen beschikbaar zijn: Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Oostenrijk.