TOP

Fabienne Chapot in finale EY Emerging Entrepreneur of the Year

Fabienne Chapot – oprichter van het gelijknamige schoenen- en tassenmerk – staat met drie andere ondernemers in de finale van het jaarlijkse EY Emerging Entrepreneur of the Year.

Samen met Rogier van Camp (Leap Group), Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager) en Robin van Lieshout (inSided) staat Fabienne Chapot met haar schoenen- en tassenmerk in de finale van het jaarlijkse EY Emerging Entrepreneur of the Year. Met de ondernemersprijs wordt al meer dan twintig jaar succesvol ondernemen beloond en gestimuleerd. Op 6 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Programmadirecteur Ernst Groenteman laat weten dat de finalisten ‘disruptief zijn, zowel in de traditionele als in een nieuwe industrie. Het ondernemerschap spat er vanaf! We zien deze finalisten als legacy builders die iets bijzonders doen’.

Entrepreneur of the Year

Naast Emerging Entrepreneur of the Year, zijn er ook drie andere finalisten die vechten om de titel Entrepreneur of the Year: Biense Visser (Dümmen Orange), Pieter Zwart (CoolBlue) en Andries Verder (Verder Internationaal). De winnaar hiervan strijdt in juni 2017 in Monaco tegen de winnaars van zestig andere landen voor de EY World Entrepreneur of the Year.