TOP

Euretco Sport wijzigt management

In goed overleg hebben de directieleden van Euretco en het managementteam van Euretco Sport besloten tot een wijziging in de samenstelling van het management.

Tot op heden was Marius Rovers verantwoordelijk voor de businessunit Euretco Sport. Vanaf nu gaat hij zich volledig concentreren op de afdeling inkoop en op een aantal speciale projecten. Darnaast blijft hij voorzitter van de raad van commissarissen van Sport 2000 International. Hiermee streeft Euretco Sport naar verdere versterking van de internationale samenwerking. Tevens blijft hij voorzitter van het Committee for Internationale Sport Organizations (CISO), de officiële gesprekspartner namens de sportindustrie voor onder meer het Internationaal Olympisch Comité.

De snelle groei van Sport 2000 en Runnersworld en de recente samenvoeging van de organisatie door de overname van Bakker Sport en Trends B.V., in een centraal gestuurde unit zorgen eerder dit jaar voor een verandering in de organisatiestructuur van Euretco Sport. Jan Huisman, als interim manager verbonden aan Euretco Sport, zal de managementtaken van Rovers waarnemen tot er een opvolger is gevonden. Hij heeft  veel ervaring in retail, onder andere als algemeen directeur van de Etam Group. Tot voor kort was hij commissaris van Euretco, waardoor hij de organisatie goed kent.