TOP

Euretco opent nieuwe showroom

Retailserviceorganisatie Euretco heeft een showroom geopend in het World Fashion Centre in Amsterdam. De nieuwe showroom is 'een clubhuis voor de ruim 900 ondernemers die zijn aangesloten bij Euretco Fashion'.

“We hebben de showroom een huiselijke sfeer gegeven met een bar, een grote leestafel, een bankstel en gemakkelijke stoelen”, aldus Mariska Schennink, accountmanager bij Euretco.

“Het is een creatieve hotspot geworden. In de hectiek van het zakendoen is het prettig om even informeel onder elkaar te zijn in een soort clubhuis. Maar we hebben er ook WiFi. Dus kunnen ondernemers ook op hun gemak hun mailbox bijwerken of orders verwerken.” Behalve voor het klankborden met een accountmanager gebruikt Euretco de ruimte ook voor andere activiteiten, zoals het houden van bijeenkomsten met de ondernemersgroepen en de inkoopdagen.

Openingstijden
Tijdens het inkoopseizoen (van na de Modefabriek tot aan maart of september) is de Euretco Fashion Showroom van maandag tot en met donderdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur; buiten het inkoopseizoen alleen op maandag en donderdag. Er is altijd een accountmanager aamwezig.