TOP

Esvy Couture voor de easy dagen

Het opkomende label Esvy couture brengt comfortabele kleding op de markt waarin vrouwen heerlijk kunnen ontspannen.

Waar veel andere modelabels zich met name richten op de werkende, uitgaande of sportende vrouw, wil Esvy Couture de vrouw juist voorzien van kleding waarin ze tot rust kan komen. Geen hoge hakken of skinny jeans, maar track suits waar je rustig de deur mee uit kunt.

Loungekleding
Esvy Couture produceert tijdloze joggingpakken die er een stuk beter uitzien dan de gemiddelde slobberbroek en -trui. Door de mooie stoffen, goede afwerking en juiste pasvorm kan een vrouw er in deze loungewear nog steeds stijlvol uitzien. Volgens het merk zit er een gat in de markt en Esvy Couture kan dat opvullen met kwalitatief hoogstaande en comfortabele kleding.

 

2012

De collectie van Esvy Couture voor het komende seizoen bestaat uit vier verschillende outfits. Deze outfits bestaan alle vier uit een set van een jasje en een broek. Voor 2012 zijn deze pakken te verkrijgen in de kleuren zwart, taupe indigo blauw en off white. De track suits zijn het hele jaar door te verkrijgen.

 

Esvy

Senem Varlik is de bedenker en ontwerpster van Esvy Couture. Zelf slaagde ze er niet in de perfecte lounge outfit te vinden, dus besloot ze in 2009 om ze zelf te gaan ontwerpen. Naast de loungewear produceert Esvy Couture ook seizoensgebonden collecties. De tracksuits hebben een verkoopprijs van 139,95 per set, inclusief een Esvy waszak.