TOP

Esprit krijgt sieradenlijn van Nederlandse bodem

Modewinkel Esprit gaat vanaf 1 juli 2017 een licentieovereenkomst aan met de Nederlandse producent Versteegh modeaccessoires.
Winkelketen Esprit is een samenwerking aangegaan met Versteegh modeaccessoires uit Houten. Vanaf 1 juli 2017 zal er wereldwijd zowel bij de eigen Esprit- winkels als bij franchisepartners en in de webshop een exclusieve sieradencollectie te koop zijn van de Nederlandse producent van modeaccessoires. De sieradencollectie zal volledig worden afgestemd op de collectie van Esprit, op basis van de laatste trends uit de branche en omgezet naar de filosofie van het merk, aldus een woordvoerder van Versteegh.
 
Frans Lenting, verkoopdirecteur van Versteegh zegt over de samenwerking in een persbericht: “Het merk Esprit biedt door haar positionering een ideaal platform voor onze producenten. Wij verheugen ons erop om de Esprit-klanten kennis te laten maken met onze collectie en kijken uit naar de samenwerking met onze partner.” 
 

Versteegh is een internationale groothandel in modeaccessoires en maakt onder meer accessoires onder eigen label en private label.