TOP

Elton IJpma Agenturen start kinderjassenmerk Cinque & Bellaire

Kinderjassenlabel Cinque & Bellaire maakt een einde aan buitenspelen in een oude, versleten jas. Het nieuwe merk ontwerpt jacks voor jongens en meisjes die bestand zijn tegen klimmen, klauteren en vallen.

Elton IJpma Agenturen is samen met Jolo Fashion het nieuwe kinderjassenlabel begonnen. De jacks van Cinque & Bellaire zijn speciaal ontworpen om van een modderige glijbaan af te glijden en in bomen mee te klimmen. Ook met vallen is rekening gehouden. Het modelabel maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, zodat kinderen grenzenloos kunnen spelen.

Fantasiewereld van kinderen
De jassen van Cinque & Bellaire ademen mogelijkheden voor de fantasiewereld van kinderen. Zo zit er een geheim vakje in de mouw van de jas waar een gelukssteentje in verstopt kan worden, is er een stoer plakplaatje in de hals van de jas bevestigd en krijgen kinderen een bijpassende sleutelhanger.
Midden-hoogsegment
De compacte collectie bestaat uit drie jongens- en meisjes jacks in de kleuren kobaltblauw, navy, dark olive en brons. De maatseries zijn voor de klant vrij indeelbaar. Elton IJpma Agenturen positioneert Cinque & Bellaire in het midden-hoogsegment. De gemiddelde winkelprijs is €79,95.
Kleine Fabriek
Cinque & Bellaire staat op 16 en 17 januari op de Kleine Fabriek. Ook is de collectie vanaf nu in de showroom van Elton IJpma Agenturen in het World Fashion Centre in Amsterdam te bewonderen. Voor de bezoekers die het nieuwe merk weten te vinden, ligt een presentje klaar.