TOP

Eindhoven geeft rondleiding door Beste Binnenstad

Op donderdagmiddag 8 maart biedt Eindhoven een kijkje achter de schermen met de organisatie van een City Masterclass. Er kan gekeken worden hoe de stad de titel Beste binnenstad van Nederland 2011-2013 heeft verkregen.

Een select gezelschap van maximaal dertig managers en directieleden van retailers, vastgoedbedrijven en bestuurders van gemeenten krijgen de gelegenheid om aan het kennisplatform Retail Visie deel te nemen.

Programma

Het gezelschap wordt door wethouder Joost Helms van evenementen en de directeur van citymarketing, Peter Kentie. Ook Erik van den Elshout, directeur van de lokale Bijenkorf-vestiging, is aanwezig. Na de lunch en een presentatie over de plannen van de organisatie van citymarketing begint de rondleiding. Deze wordt geleid door Marco Karssemakers en Erik van Gerwen. Deze ambtenaren van de gemeente Eindhoven die de binnenstad de afgelopen jaren hebben geholpen de titel Beste Binnenstad te verdienen.

Aanmelden 

Eindhoven werd in 2011 door Detailhandel Nederland gekozen tot Beste Binnenstad. De stad werd beoordeeld op haar winkelaanbod, bereikbaarheid, veiligheid, horeca en samenstelling tussen winkeliers en gemeente.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit kleinschalige event. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via hoofdredactie@retailvisiemagazine.nl