TOP

Eigenaar Suittruck start met maatkleding voor vrouwen

Rutger Vlaming, de eigenaar van de mobiele maatpakkenservice Suittruck, gaat maatkleding voor vrouwen maken onder een nieuw label.

Rutger Vlaming biedt sinds deze week zijn maatkledingservice ook aan voor vrouwen. Dat doet de mode-ondernemer onder een ander label: ‘W.oak’, dat staat voor ‘wear one of a kind’. De ondernemer richt zich met dit merk op alle vrouwen, niet alleen vrouwen aan de top, zo meldt hij aan Textilia.

Eigenaar Rutger Vlaming wil op termijn 4 tot 6 trucks hebben rijden in Nederland.

Amerika

De lancering van het vrouwenlabel is een van de stappen die Suittruck maakt om het bedrijf uit te breiden. Het bedrijf is gestart in 2017 als mobiele maatpakkenservice en heeft inmiddels twee trucks door Nederland rijden waarin mannen een pak kunnen laten aanmeten. Eerder dit jaar vertelde Vlaming dat hij dit wil uitbreiden naar 4 tot 6 trucks en daarnaast wil groeien als franchisegever. Er liggen aanvragen uit Amerika, België, Duitsland en Scandinavië. “Ik heb zelf altijd gewerkt in Amerika en het is ondanks alle hectiek een land waar ook heel veel mogelijk is. Ik wil in 2022 zeven trucks in New York hebben rijden, een extreem mooi doel.”