TOP

Eigenaar Cavallaro Napoli lanceert nieuw merk

Giuseppe Cavallaro, oprichter van het Nederlands-Italiaanse kledinglabel Cavallaro Napoli, heeft een nieuw merk gelanceerd: Padeloupe. Dit merk produceert sportkleding specifiek voor de racktetsport padel.

Foto’s: Padeloupe

Het idee voor Padeloupe is ontstaan 2019, vertelt Giuseppe Cavallaro: “Ik speel zelf padel en zocht passende kleding, maar werd door sportzaken doorverwezen naar de tenniskleding. Omdat ik het leuk vind om in voetbalkleding te voetballen en in golfkleding te golfen, zocht ik voor mijn nieuwste passie ook bijpassende kleding. Padelkleding was er nog niet en daarom zijn we dat zelf gaan ontwikkelen.”

Technische lijn

Padeloupe bestaat uit een technische lijn gemaakt van dry-fit stoffen voor op en rond de baan. Daarnaast is er een complete lifestylecollectie ontwikkeld met onder meer hoodies, sweaters, T-shirts en pants. De collectie wordt geproduceerd in Europa. Padeloupe werd zaterdag 12 februari 2022 officieel gelanceerd met de opening van de webshop. Of het merk ook zal worden aangeboden voor wholesale, hangt af van de vraag. Cavallaro: “We hebben wel wat aanvragen ontvangen. Hoewel ik de lijn in eerste instantie via B2C en online wilde verkopen, sluit ik resellers niet uit.”