TOP

Eerste winkel The GoodPeople officieel geopend [foto’s]

Vrijdag 23 september vond de officiële opening van de nieuwe The GoodPeople-winkel plaats in Rotterdam. Textilia nam een kijkje en sprak met Ivo van Deyzen, oprichter van The GoodPeople.

De nieuwe winkel van The GoodPeople ging tijdens de zomer al open om proef te draaien, maar werd op 23 september dan eindelijk op feestelijke wijze geopend. Naast de winkel huizen eveneens de showroom en het kantoor van The GoodPeople in het pand aan de Pannenkoekstraat in Rotterdam.

Kleine winkel

Ivo van Deyzen, oprichter van The GoodPeople: “We hebben al wat leuke weken gehad. Uiteraard was het wat minder toen het dertig graden was. Maar over het algemeen ligt het percentage van de mensen die binnenkomen en kopen vrij hoog.” 

Ook zijn er volgens Van Deyzen zelfs al klanten langsgeweest die het mannenmodelabel nog kennen uit de tijd van zijn eerdere winkel aan de Meent in Rotterdam. Waarom hij gestopt was met die winkel? “Dat was een erg kleine zaak. En omdat ik in die tijd bijna alles alleen deed en continue in de winkel moest staan, heb ik op een gegeven moment besloten ermee te stoppen. Daardoor heb ik mijn merk verder heb kunnen uitbouwen. Toch bleef het hebben van een eigen winkel altijd in mijn achterhoofd.” 

De nieuwe winkel wordt gekenmerkt door een modern interieur met veel hout, staal en een subtiele industriële uitstraling. De inrichting hebben Van Deyzen en zijn vrouw Nicole, die ook zijn zakenpartner is, aanvankelijk zelf gedaan maar kregen ook hulp van een interieurontwerper en meubelbouwer uit Rotterdam. “We wilden graag een internationale look uitstralen. Daarnaast wilden we het clean houden maar wel met een warme sfeer. En dat is wel gelukt, vind ik.” 

The GoodPeople – Pannekoekstraat 50A – 3011 LH Rotterdam – 010- 29 23 150

TheGoodPeople-shop5

TheGoodPeople-shop2

TheGoodPeople-shop4

TheGoodPeople-shop3

TheGoodPeople-shop6