TOP

Eerste business event voor vrouwelijke webshopeigenaren

Het consumentenevenement Flavourites Live voegt voor het eerst een business event aan het programma toe, speciaal voor vrouwelijke webshopeigenaren.

Tijdens de komende editie van Flavourites Live van 23 tot en met 25 november verschijnen ruim 160 webshops als pop-up store. De toevoeging van Flavourites Live Business aan het programma is nieuw op deze vierde editie.

Business
Flavourites Live Business vindt plaats op 23 en 24 november. Webshopeigenaren en andere geïnteresseerden kunnen kennismaken met een twintigtal door Flavourites geselecteerde bedrijven en deskundigen uit de e-commerce. Deze deelnemers richten zich vooral op het kleine tot middelgrote segment en hebben specialisaties als online PR en marketing, verzending en opslag en fotografie.

Vrouwen
Daarnaast geven Tineke Sluiter van de webshop Orangebag.nl en marketingspecialist Mabel Nummerdor workshops en presentaties. De initiatiefnemers van het event willen hiermee voorzien in de behoeften van vele, hoofdzakelijk vrouwelijke eigenaren van kleine tot middelgrote webshops. Initiatiefneemster Natascha Klootsema: “Deze webshops zijn vaak eenmanszaken. Als eigenaar moet je van alle markten thuis zijn: van inkoop tot klantenservice, van social media tot PR. Wil je een goede, succesvolle webshop in de markt zetten, dan is hulp van een professional van groot belang. Op Flavourites Live Business brengen wij vragers en aanbieders samen.”

Flavourites
De website van Flavourites brengt bijzondere webshops voor vrouwen in kaart. Het bedrijf organiseert jaarlijks het driedaagse webshopevenement Flavourites Live, in samenwerking met HPR Organisatie. Kaartjes voor het event zijn nog te koop via de website en aan de deur.