TOP

Edge to Edge voegt Element en RVCA toe aan merkenpakket

Agentschap Edge to Edge voegt twee lifestyle-merken toe aan het merkenpakket. Het gaat om het skateboard & lifestyle-merk Element en surfmodemerk RVCA.

Het agentschap Edge to Edge dat onder andere al verantwoordelijk is voor de merken Reef, Fedaboa, VonZipper en Heyday is erg blij met de toevoeging van deze twee sterke brands. “De uitbreiding met skateboard & lifestyle-merk Element en surf fashion brand RVCA is een enorme toegevoegde waarde voor ons assortiment. Toch blijven we dicht bij onszelf en de kracht van het bedrijf, doordat ook deze twee merken skate, surf en street fashion uitademen en een kenmerkende, eigen stijl kennen”, aldus Theo Pauw van Edge to Edge.

Element

Het merk Element heeft de roots diep in het skateboarden liggen. Al in 1992 werd het merk opgericht met als missie om op een eerlijke en verantwoorde manier bezig te zijn. De natuurlijke elementen vuur, water, wind en aarde vormen de basis van het merk en oprichter Johnny Schillereff, zelf een fanatiek skateboarder, gebruikt positieve vibes en een eco-friendly mentaliteit om de kwaliteit achter het merk te waarborgen. Dat Element skateboarden pur sang is zie je ook terug in hun eigen team: Bucky Lasek, Bam Margera en Chad Muska zijn een paar grote namen die al lang meedraaien. Element is overal ter wereld bezig om de progressie in de sport te waarborgen en het merk ademt de vrijheid die het skateboarden met zich meebrengt.

RVCA

Lifestyle merk RVCA is in 2000 is opgericht aan de Westcoast van de States. Het merk brengt de culturen van extreme sports, art, muziek en fashion bij elkaar en maakt diverse collecties met een eigen look en feel. RVCA wil niet meelopen met de trends die de gevestigde orde oplegt, het merk zal altijd een eigen statement maken. Naast hun focus op het maken van streetfashion met een eigen stijl is RVCA ook erg betrokken bij het surfen, skaten en de artistieke subculturen. Een van hun projecten is het Artist Network Program, een doorlopende showcase van bekende en opkomende artists die onze generatie inspireren. Op deze manier investeert het merk terug in de scene en aan goede doelen.

Showrooms

Per 1 februari 2011 zullen de showrooms voor beide merken klaar zijn voor ontvangst van klanten. In het WFC op Floor 9 worden hier de Fall 2011 collecties van RVCA en Element gepresenteerd. Om RVCA, Element en andere merken in het oosten van het land te vertegenwoordigen heeft Edge to Edge Nick Wollaars (06-42249546) aangetrokken als nieuwe vertegenwoordiger. Per 17 januari 2011 vervangt hij zijn voorganger Jorrit Pinkaers. Remon Griffioen (06-10000009) blijft verantwoordelijk voor alle merken in het westen van het land en Theo Pauw (06-27008640) beheert de key accounts van Edge to Edge.