TOP

Ecco opent accessoirewinkels

Ecco gaat wereldwijd speciale accessoirewinkels openen om zijn lederwaren een podium te geven.

Ecco wil in de komende jaren wereldwijd een nieuw winkelconcept uitrollen dat draait om lederwaren. Dat laat het schoenen- en lederwarenmerk weten via een persbericht. Het Deense merk bezit al jaren eigen leerlooierijen en ontwerpt verschillende lederwaren met een Scandinavisch design. Voor Ecco was het tijd om deze accessoires een podium te geven door middel van een eigen winkel. In de tweede helft van 2015 moeten er wereldwijd winkels openen.

 

Lindsay Campbell, managing director Ecco Accessories, laat in het persbericht weten: “We kunnen nu ons verhaal vertellen via onze winkels en onze klanten een omgeving bieden die onze ontwerpfilosofie en onze passie voor leer uitdrukt.”

 

Ecco lederwarenwinkel 2Ecco lederwarenwinkel 1

 

Interieur

 

In de winkels wordt gebruikgemaakt van lichte kleuren met hout en leer. “Met verrassende leren details willen we het lederverhaal van Ecco vanuit een andere invalshoek vertellen”, laat Tanja Hybschmann, project manager Branded Space bij Ecco, in het persbericht weten. “We willen klanten uitnodigen om het interieur aan te raken en te voelen, en een tastbare verbinding te maken met onze producten en ons ontwerp- en productieconcept.”

 

Ecco lederwarenwinkel 3Ecco lederwarenwinkel 4

 

Test

 

Het nieuwe winkelconcept werd al eerder getest in vijf winkels in Europa en Azië: Helsinki, Krakow, Londen (Oxford Street), Shanghai en Bredebro (in Denemarken, de thuisbasis van Ecco).