TOP

Ecco concept store in Amsterdam geopend

Het Deense schoenenmerk Ecco heeft op zaterdag 17 april in de Amsterdamse Kalverstraat haar 42e monobrand store in Nederland geopend. Deze vestiging wordt een pilot store voor negentig landen.

De winkel is de laatste van vier pilot stores. Het nieuwe interieurconcept zal dienen als blauwdruk voor de nieuw te openen Ecco stores in alle negentig landen waar het merk vertegenwoordigt is.

In het interieur zijn duidelijke Scandinavische invloeden te zien. De sfeervolle verlichting en een minimalistisch en warm interieur moeten de Ecco concept store een functionele, exclusieve, maar vooral ook klantgerichte uitstraling geven. Het concept en shopinterieur is ontworpen en geproduceerd in thuisland Denemarken.

Verschillende themazones
Vanaf de entree wordt de bezoeker door middel van een baan van grijze tegels naar de wand achter in de winkel geleid. De vrijstaande presentatie units en de wanden zijn zo geplaatst dat er verschillende themazones ontstaan. Naast het nieuwe interieurconcept heeft deze pilot store ook een nieuw verlichtingsconcept, plus een tv- en geluidssysteem.

De Ecco concept store heeft een voor Nederland uniek en compleet aanbod: damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, tassen & accessoires, performance outdoor schoenen én een selectie golfschoenen.