TOP

Earth en Kangaroos ontwikkelen samen limited sneaker


In sneakerwinkel Sunika, Amsterdam, werd afgelopen weekend de ‘Earth Water x Kangaroos Ultimate OG Africa’ gelanceerd. De winst van de sneaker draagt bij aan noodhulp in de gebieden waar Earth watervoorzieningen creëert.

Earth en Kangaroos hebben samen een duurzame, handgemaakte en limited edition sneaker gelanceerd. Deze schoen staat symbool voor de schaarste van schoon drinkwater in derdewereldlanden. Sneakerfans kregen de kans om een exclusief paar aan te schaffen dragen daarmee tegelijkertijd een steentje bij aan de wereld. De winst van de wereldwijde gelimiteerde oplage van 400 stuks draagt bij aan de noodhulp in de gebieden waar Earth watervoorzieningen creëert.

Schaarste

De samenwerking tussen Earth en het internationale sneakermerk Kangaroos is voor de oprichter van Earth, Henk Witteveen, een mooie stap, zo vertelt hij in een persbericht: ‘’We doneren al jaren aan stichting LiveBuild in Kameroen en dragen hun plannen een warm hart toe. Onze noodhulp is daar hard nodig doordat het Engelstalige gedeelte van Kameroen het Franstalige gedeelte stelselmatig onderdrukt. Ik ben blij dat we nu samen met Kangaroos, de schaarste van schoon drinkwater in deze gebieden, wereldwijd onder de aandacht kunnen brengen.”

De premium Earth Water X Kangaroos Ultimate OG Africa is voor 270 euro te koop bij geselecteerde sneakershops wereldwijd. In Nederland zijn ze exclusief te koop bij Sunika Amsterdam, Sneakerbaas, Concrete, Shoepirates, THBX en X21.

 

kangaroos x earth 2

kangaroos x earth 3