TOP

Dyanne Beekman presents: Fashion in Focus

Styliste Dyanne Beekman gaat onverzettelijk door met haar missie de Nederlandse consument modieus gekleed door het leven te laten gaan. Dit weekend kunnen we haar het stijlvolle hemd van het lijf vragen op haar eigen evenement: Fashion in Focus.

Als start van het nieuwe modeseizoen geeft Beekman tijdens het tweedaagse event bezoekers de kans de nieuwste trends te ontdekken op het gebied van mode en make-up. Tal van deskundigen staan klaar om advies te geven over het nieuwste van het nieuwste in kleding, lingerie, brillen, haar, make-up en webwinkelen. De vraag ‘wat moet ik aan vandaag?‘ zal straks door elke Nederlandse vrouw moeiteloos beantwoord kunnen worden, hoopt Beekman. Iedere bezoeker krijgt namelijk een eigen modepaspoort met persoonlijke tips, adviezen en do’s en don’ts keurig op een rijtje – om altijd bij je te dragen tijdens shopping tripjes. Ook zijn er modeshows, optredens en culinaire verrassingen tijdens het evenement.

Een béétje exclusief is Fashion in Focus trouwens wel: mannen mogen niet naar binnen. Voor alle dames: tickets zijn te bestellen via Topticketline en kosten 32,50 euro. Goodiebag inbegrepen. Fashion in Focus vindt plaats op 27 en 28 februari 2009 in de Westergasfabriek in Amsterdam.