TOP

Dyanne Beekman geeft stijladvies bij C&A en Livera

Altijd al persoonlijk stijladvies van Dyanne Beekman willen hebben? Dat kan deze week tijdens haar D-tour! De imagostyliste reist donderdag, vrijdag en zaterdag langs verschillende filialen van C&A en Livera.

Dyanne Beekman zit 15 jaar in het vak en dat viert de imagostyliste in stijl. Ze reist deze week het hele land door om haar fans een persoonlijk stijladvies te geven. Aanstaande donderdag start Beekman bij C&A in Hoofddorp en Leidschendam en reist vervolgens naar Livera in Hoofddorp en Gouda. Op vrijdag 2 april is de styliste in het C&A-filiaal in Breda en Oosterhout en de Livera-vestiging in Breda en Tilburg te vinden. De laatste dag, zaterdag 3 april, reist ze naar het oosten van het land, waaronder C&A in Zwolle en Amersfoort en Livera in Deventer en de Overijsselse hoofdstad. Wie daarnaast DYANNE-items op www.wehkamp.nl bestelt, maakt kans op een persoonlijke bezorging door Dyanne.

Model
Mocht je op deze dagen niet kunnen, wees dan niet getreurd. DYANNE collecties is namelijk op zoek naar de gewone vrouw die de DYANNE collecties draagt. Dus heb je maat 36, 40 of 46 en wil je graag eens Dyanne Beekman ontmoeten en haar model voor een dag zijn, dan kun je je op haar site aanmelden.