TOP

Duurzame ondernemers openen pop-up store


Na een succesvolle eerste editie van de Care // Fully Curated Pop-Up in februari openen Claudia Angeli van webshop Thegreenlabels en Dena Simaite van het duurzame modemerk Noumenon in juli voor de tweede keer een pop-up store.

Claudia Angeli is de vrouw achter de duurzame modewebshop Thegreenlabels en Dena Simaite is oprichter van het veganistische en duurzame modemerk Noumenon. Samen lanceerden zij in februari de Care // Fully Curated Pop-Up, die zij van 2 tot en met 21 juli 2019 een vervolg geven. De tijdelijke winkel is te vinden in de Gerard Doustraat in Amsterdam.

Merkenaanbod

In de pop-up store vind je naast de collecties van Noumenon en Thegreenlabels ook de merken Osier (vegan tassen), Bottines (handgemaakte schoenen), Pala (brillen) The Collection One (duurzame of vintage merken), Scoon (organic beauty), SMPL (skin care), 12 knots (sieraden), Vegan Good life (magazine) en Nuud (deodorant). Verder wordt voor het food-gedeelte samengewerkt met Kromkommer (soepen) en Abbot Kinney (ijs).

Care pop-up store (1)

Het thema van de pop-up is Re-Purpose. Tijdens de pop-up zullen de mode-ondernemers verschillende oplossingen, nieuwe bedrijfsmodellen en initiatieven onderzoeken die actie ondernemen met betrekking tot dit onderwerp. Zo is er onder andere een kleding recycle container van Sympany aanwezig, wordt er een panel talk georganiseerd en zijn er workshops om consumenten te inspireren zelf duurzamer te worden. Bijvoorbeeld met gerecyclede materialen, vintage kleding, reparaties en het verlengen van de levensduur van wat je al hebt.