TOP

Duurzame mode op de GO Fashion Fair

De Kromhouthal in Amsterdam wordt 25 en 26 januari omgetoverd tot een duurzame modebeurs.

Meer dan 170 lifestyle- en modemerken uit 24 landen worden gepresenteerd tijdens de Go Fashion Fair. Green Orange Fashion organiseert dit weekend de derde editie van de duurzame modevakbeurs. Nationale en internationale modemerken krijgen de mogelijkheid hun collecties te presenteren aan inkopers, agenten en pers. Op 25 januari wordt om twaalf uur de beurs geopend door Froukje Jansen.

Oprichtster Sylvie Verdierre in een persbericht: “Wie de GO Fashion Fair bezoekt weet dat daar alleen verantwoorde mode- en lifestyleproducten te koop zijn. Door een aparte beurs te creëren, geven we winkeliers de kans om zelf te zien wat er allemaal duurzaam te koop is en geven we ze de kans om stil te staan bij de keuzes die ze kunnen maken.”

Merken

Merken die onder andere op de beurs aanwezig zijn: Elsien Gringhuis, Thamani Fashion, Barbara Munsel, Culture Fabric, Elvira Vroomen, Hellen van Rees, Komana, MLY, Monique Poolmans, Lemonfish, Anthithesis en Loes glas. Voor de volledige lijst merken, klik hier.

 

Datum: 25 en 26 januari 2015

Locatie: Kromhouthal Amsterdam

Entree: €79,- (excl.btw), per bedrijf is er  maar 1 badge nodig, die is namelijk geldig voor meerdere personen. Inclusief gratis parkeren, lunch, gezonde sapjes, koffie, thee, massages, workshops en lezingen. Tickets zijn te koop op www.gofashionfair.com.

Kaarten winnen

Green Orange Fashion geeft een aantal kaarten weg. Als je kans wil maken vertel dan op social media, je blog of site waarom jij graag met je bedrijf op de beurs aanwezig wil zijn.

Tag op Facebook met @Green Orange Fashion
Tag op Twitter @GreenOrangeFash en #GoFashionFair
Mail je link en gegevens naar info@gofashionfair.com